Hjälp barnen i Nepal du också!

Skänk valfritt bidrag och hjälp gatubarnen i Nepal!

Swish-nummer: 123 900 36 58  |  Bankgiro: gåvor 900-3658, medlemsavgifter 900-5778   |  Plusgiro: 90 03 65-8

Insamlingsmål 2017

2017 är vårt insamlingsmål 1,6 miljoner
Insamlat under året: 1 423 627 kr


Aktuellt

Läs mer

Vi från styrelsen och Eva vill rikta ett varmt och innerligt tack till alla er som bidragit med pengar till föreningen efter Evas upprop här på Facebook. Ditt bidrag gör att Eva kan lägga fokus på att tillfriskna istället föra att oroa sig för hur vi ska få in pengar till barnen och vårt hjälparbete i Nepal.
Om du vill ha ett gåvobevis, skicka ett mejl till vår ordförande Kjell Lundberg: ordforande@gatubarnnepal.net, så ordnar han detta.

Ännu en gång,
Ett stort tack från oss alla!

Ann-Christin Sundell
Vice ordförande
... Se merSe mindre

Visa på facebook

Den här fina tavlan, målad av Annelie Särnblad, ligger ute för auktion på Hojta. Pengarna för tavlan går till Föreningen för Gatubarn i Nepal.
Passa på att gå in och buda direkt, tavlan ligger där bara två dagar och budgivningen är redan igång.

www.hojta.se/#/search/?text_query=s%C3%A4rnb
... Se merSe mindre

Visa på facebook

Getter, kycklingar, rent vatten och framför allt skolgång till ungar som aldrig fått en chans. Vi arbetar med allt detta och mycket mer på landsbygden i Nepal och i Kathmandu.
Vill du hjälpa till som julklapp får du, så klart, ett gåvobevis. Vi har inga stora kampanjer kring detta, vi bara gör det. Orsaken är att kampanjer i pressen kostar mycket pengar både till reklambyråer och annonskostnader. Vi vill att alla pengar ska gå till ändamålet.
Just nu kanske vi hörs och syns mindre än vanligt, det beror på att jag som brukar skriva mest ligger på sjukhus. Men all verksamhet i Nepal rullar på precis som vanligt ändå.
Och vännerna i styrelsen är beredda att skicka gåvobrev när du vill köpa julklappar.

Varma hälsningar
Eva Holmberg Tedert
... Se merSe mindre

Visa på facebook

Måste delge er denna solskenshistoria från vårt Adventsevent i lördags. Tur att det var Kjell Lundberg, vår ordförande, och hans fru Elisabet som tog lotten som vann pepparkashuset. De var snabba i reaktionen. 🙂

Läs min konversation med pepparkakshusarkitekten Lina nedan:

Eva Holmberg Tedert Lina! Det ena pepparkakshuset gick som lotterivinst. Lisa och Ander Ihréns lilla släkting Ilma köpte en lott med pepparkakshuset i blick. Hon vann inget. Besvikelse. Kjell Lundberg, vår ordförande, köpte också en lott och vann pepparkakshuset. Men Elisabet och Kjell såg ju hur gärna Ilma villa ha det så de bytte lotter, så då vann ju 8-åringen pepparkakshuset och var synnerligen nöjd.
Det andra pepparkakshuset auktionerade vi ut och fick 500:- för.
MYCKET LYCKAT. Stort tack för att du bakar och bygger så fina hus.

Lina Fernqvist WOW❣️🎉🙌🏻💕🌟
Fantastiskt❣️😍Nöjda 8-åringar är det bästa😄 och snälla medmänniskor likaså❤️Det värmer mitt hjärta att läsa! Tack för info Eva HolEva Holmberg Tedert
... Se merSe mindre

Visa på facebook