8848m CHALLENGE – Tillsammans bestiger vi Mount Everest

Stöd Föreningen för gatubarn i Nepal  genom att tillsammans med oss nå toppen av Mount Everest. Vandra, spring, cykla eller skida 8848 meter. Utmaningen startar den 25 oktober och avslutas den 13 december 2020.

Många reser till Nepal för att vandra och uppleva magiska vyer. Men nu under Covid19 har den viktigaste inkomstkällan turism upphört helt och folket i Nepal blir hårt drabbat. Vi har därför dragit igång initiativet 8848 m  CHALLENGE – Tillsammans når vi toppen för Gatubarn i Nepal.  

Vill du vara med och bestiga världens högsta berg? Det spelar inte någon roll om du gör det genom löpning, cykling, hundpromenader – varje meter räknas för att vi ska nå Mount Everests 8 848 meter.

Anmälningsavgiften  är 200 kr för vuxna samt för familjer, varav 185:- går direkt till Föreningen för gatubarn i Nepal och du anmäler dig till utmaningen här och bidrar till en bättre situation för barn i Nepal, men även till din egen hälsa. 

Hjälp gärna till att sprida 8848 Challenge så vi blir många deltagare som kämpar för barnen i Nepal. Använd gärna #8848challenge i era sociala medier eller tagga oss @gatubarnnepal. Lycka till!