Title Image

Livesändning: Yoga med familjen för barnen i Nepal

Livesändning: Yoga med familjen för barnen i Nepal

Tid: Lördag 19 juni kl. 10.00-10:30
Plats: Live via Gatubarn i Nepals Facebook sida. Klicka här för att komma till evenemanget.
Ditt bidrag: Swisha 100 kr (eller valfri summa) till 123 900 3658.

Yoga med dina barn – för våra barn i Nepal tillsammans med Lisa Bläckt i sammanslutning till Musikfesten i Tomnäs. Samla familjen och utforska yoga anpassad för just barn då vi i år kickar igång den årliga Tomnäsfestivalen med kravfri rörelseglädje för både stora och små!

Barnyoga är en lekfull och kravfri yogaform som är framtagen för att passa våra ungas kropp och knopp. Här möts gammal som ung och tillsammans utforskar vi nyfiket yogans magiska värld genom att låta fantasin få ta plats. Vi släpper allt som har med prestation och tävling att göra och följer med i en yogasaga som lekfullt guidar oss genom enkla rörelser till en återhämtande vila där vi tillåts ladda om batterierna. Alla är med utifrån sina egna förutsättningar och ingen behöver kunna nudda sina tår eller ha koll på andningstekniker. Kanske kan det bara få bli en fin, efterlängtad stund av närvaro där ni tillsammans tillåts vara – precis så som ni är!

Praktisk info:
– Mamma, pappa, moster eller farmor? Det viktigaste är att ditt barn är trygg med dig (rek. från 3 år). Alla är varmt välkomna att delta och ingen tidigare erfarenhet behövs.
– Ha gärna mjuka, följsamma kläder och något mjukt att sitta på (ex. matta eller handduk)
– När vi yogar online har vi ljudet avstängt då det lätt kan bli mycket prasslande annars (ni väljer själva om ni har kameran på under yogastunden)

Alla intäkter går oavkortat till Gatubarn i Nepals arbete för våra barn och unga.

Kort om mig som leder yogan:
Mitt namn är Lisa Bläckt och jag är certifierad barn- och tonårsyogalärare med ett brinnande intresse för att på olika kreativa vis skapa tid och rum för hållbar utveckling. Min önskan är att få dela denna lekfulla kompott rörelseglädje som barnyoga är vidare till både stora och små med intentionen om att skapa en trygg och kravfri plattform för vår nästkommande generation att hitta verktyg för inre kraft och ro. Min förhoppning är att du på yogamattan kan hitta såväl förundran som gemenskap och att små frön av omtanke här kan ge näring till det som önskar få växa och gro. En plats dit Du är välkommen att vara – precis som Du är!

Mer information om Lisas barnyoga hittar du via @yogareconnect eller på yogareconnect.com