Title Image

Våra unga medarbetare

Våra unga medarbetare

Möt våra unga medarbetare i Nepal och läs om vad de gör just nu.

Chhiring t.v. arbetar heltid med ett miljö & hälsoprojekt finansierat med en donation från New Hope – Reseindustrins barnfond. Dels i två av Kathmandus slumområden men också i ett par skolor. I morgon har hon med besökare från Sverige på jobbet.

Mira i mitten är mitt i år två på journalustutbildningen men arbetar deltid för oss med att fota och skriva. Nyligen kunde du ta del av Miras filmade intervjuer med Chhiring på vår facebooksida

Saabi t. h. är inne på sista året på socialarbetarutbildningen och arbetar deltid med att följa upp barnen på hemmet i Shantinagar och några som bor hos familjer.

Nyss berättade hon också för Mira att hon är så glad över att se hur fint alla de yngre barnen på Manjushree – hemmet utvecklas och hur de håller ihop och tar ansvar för varandra.

Vi i Gatubarn Nepal är oändligt stolta och tacksamma att vi kunnat anställa några av våra ungdomar för att fortsätta vårt arbete bland hemlösa, sluminnevånare, hungriga och att motivera fler barn att gå i skolan för att skapa chanser för framtiden.

Varmt tack till er alla som gör detta möjligt!